Actueel
Actueel

Webinar ‘Automating Tests with a Strategy!’

Auteur:

Polteq

Publicatie:

17 september 2024

Webinar 'Automating Tests with a Strategy'.

Op vrijdag 18 oktober aanstaande organiseert Polteq het webinar “Automating Tests with a Strategy!”, waarin we ingaan op het hoe en waarom van Test Automation. We laten zien hoe Test Automation bijdraagt aan het effectief en efficiënt leveren van kwalitatieve software binnen Agile softwareontwikkeling.

Waarom deelnemen aan dit webinar?

In de huidige Agile manier van softwareontwikkeling is geautomatiseerd testen onmisbaar. Software development teams willen in korte sprints telkens de juiste softwareproduct te leveren. Om dit te bereiken, moet software efficiënte en effectieve wijze worden gedefinieerd, geprogrammeerd, getest, hertest, ge-released en geïmplementeerd. “Automate Everything!” is daarbij een veelgehoorde uitspraak, maar is dit werkelijk een goede strategie voor Test Automation?

In dit webinar geven Polteq-collega’s Erik Haartmans (Test Automation Architect & Trainer), Remco Neve (Manager Sales) en Robin Oduber (Manager Technology & Business Development) antwoord op deze vraag en behandelen ze de volgende onderwerpen:

  • Wat is de rol van Test Automation in moderne softwareontwikkeling?
  • Hoe lever je consistent de juiste software in korte sprints?
  • Waar test je wat binnen de Software Development Lifecycle (SDLC)?
  • Welke voorwaarden zijn nodig om Test Automation effectief en efficiënt in te richten?
  • Hoe vertaal je dit naar een Test Automation strategie?
  • Wat doe je als de situatie niet ideaal is?
  • Is het uitvoeren van geautomatiseerde testen genoeg voor volledige kwaliteitscontrole?

Voor wie is dit webinar bedoeld?

Dit webinar is interessant voor iedere stakeholder die betrokken is bij de ontwikkeling en het beheer van digitale producten, zoals (web)apps, bedrijfsapplicaties en andere digitale diensten. Het richt zich zowel op professionals binnen teams als op organisaties, waaronder Business en IT-managers, product owners, scrum masters, developers, testers, informatieanalisten en designers.

 Wanneer en hoe bijwonen?

Het webinar vindt plaats op vrijdag 18 oktober van 12:30 tot 13:25 uur. Deelnemers kunnen eenvoudig online deelnemen via hun internetbrowser, zonder dat vooraf software-installaties nodig zijn.

 Over Polteq

Polteq is sinds 2000 dé specialist in softwaretesten en -kwaliteit in Nederland en België. Met eigen opleidingen en een sterke R&D-afdeling blijft Polteq continu innoveren op het gebied van testoplossingen en Test Automation. Polteq levert al decennia lang hoogwaardige diensten aan toonaangevende klanten binnen de Benelux.

Meld je nu aan via deze link en zorg dat je erbij bent!

We zien je graag op vrijdag 18 oktober!