Delen Printen E-mail

De Kijk van Kees

Een nieuwe Kijk van Kees (Blokland) in het TestNet Nieuws Magazine.

Kees schrijft in dit artikel dat projecten die lang duren, aan geheugenverlies lijden. Met projectleden die vertrekken, verdwijnt steeds een stukje van het collectieve projectgeheugen en de herinneringen van Agile teams aan een eerdere sprint vervagen met iedere volgende sprint. Hoewel een team streeft naar het binnen de sprint afronden van user stories, blijft in de praktijk vaak werk liggen, zoals het oplossen van bevindingen en de uitvoering van een deel van de tests. Lean documentation van tests en bevindingen werkt bij de gratie van een goed werkend collectief geheugen van de mensen, maar dat wordt minder met het verstrijken van de tijd. Wat kun je als tester doen tegen deze vorm van geheugenverlies op projectniveau? Bestaat hier een medicijn voor?

Lees het hele artikel in het TestNet Nieuws Magazine

Projecten die aan geheugenverlies lijden

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!