Delen Printen E-mail

Waarom zou je als software tester voor Polteq kiezen?

We stelden deze vraag aan Ard Vialle, testexpert en werkzaam in Polteq’s unit Noord sinds 1 januari 2016.

Ard, hoe ben je bij Polteq terechtgekomen? Wat was jouw reden om juist voor Polteq te kiezen, wat gaf de doorslag?

Toen ik werkzaam was bij een van de klanten van Polteq, heb ik een aantal keer het TMO (Test Management Overleg) bijgewoond. Deze bijeenkomsten werden gefaciliteerd door Polteq en deze kennisuitwisseling was erg inspirerend.
Op het moment dat ik Polteq benaderde, waren er voor mij drie redenen om voor Polteq te kiezen. Ten eerste is Polteq toonaangevend op het gebied van testen en biedt op elk gebied testopleidingen aan. Daarnaast heeft Polteq in tegenstelling tot mijn vorige werkgever wél een kantoor in mijn regio. En als laatste het salaris en het carrièreperspectief welke beide goed zijn bij Polteq.

Welk beeld had je van Polteq toen je solliciteerde? En hoe is dat nu, nu je bij Polteq werkt. Klopt de werkelijkheid met het beeld dat je had?

Naast genoemde punten voelde ik me meteen welkom en thuis bij Polteq. Het beeld van een goede werkgever waar een open en persoonlijke sfeer heerst binnen het bedrijf, staat nog steeds.

Wat onderscheidt Polteq, naar jouw idee, van andere detacheringsbedrijven?

De mensen die er werken, het totaalaanbod van opleidingen en de kracht om dit alles te combineren in dienstverlening naar de klant.

Kun je iets vertellen over de cultuur en sfeer bij Polteq?

Er heerst een prettige sfeer bij Polteq. Polteq heeft enerzijds de cultuur van een groot familiebedrijf, maar tegelijkertijd wordt er zeer professioneel gewerkt en die combinatie spreekt me aan.

En hoe zit het met het innovatieve karakter van Polteq? De kennis en ervaring die bij Polteq aanwezig is?

Ard Vialle, werkzaam in de unit Noord van Polteq

Ard Vialle, werkzaam in de unit Noord van Polteq

Polteq blijft bij met de marktontwikkelingen en controleert geregeld of er nieuwe opleidingen nodig zijn om medewerkers en klanten te ondersteunen. Daarnaast worden regelmatig werkgroepen gestart waarin Polteq medewerkers met innovaties bezig zijn.

Wat zijn de doorgroei- en carrièremogelijkheden bij Polteq?

Ik sta zelf aan de basis van de richting die ik wil geven aan mijn carrière. Polteq steunt mij in mijn keuzes en geeft mij een competentiegids als leidraad. Doorgroeien is daarmee niet meer beperkt tot verticale groei.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!