Onze trainers

 

Sander Martens, Testconsultant bij Polteq
“Sander is een uitermate gedreven tester en haalt enorm veel energie uit het onderzoek naar de beste oplossing voor een testvraagstuk bij de klant. Sander deelt ook graag zijn kennis, dit doet hij bij Polteq vooral door het geven van technische trainingen.”

Stijn Nagels, Testconsultant bij Polteq
“Stijn is een enthousiaste test professional die in verscheidene testsituaties kan ingezet worden. Spreken voor groepen met oog op verbetering en resultaat is iets waar Stijn in uitblinkt. Deze kennis aangevuld met zijn kennis van testing maakt van hem een goede trainer voor de opleidingen die Polteq aanbiedt.”

Erik Runhaar, Manager Polteq Training

Klaar van Straeten, Testconsultant bij Polteq
“Klaar van Straeten is in het trainerstraject van Polteq gestapt, een geweldige opportuniteit voor haar: zo kan ze haar jaren testervaring omzetten in kennisdeling naar nieuwe collega’s en klanten. De trainingen die Klaar geeft zijn enerzijds gecertifieerde trainingen zoals ISTQB, maar anderzijds ook zeer praktische trainingen, waar onder andere volgende zaken aan bod komen: ‘Welke is mijn testbasis om functionele testcases te ontwerpen?’ of ‘Hoe coördineer ik een testfase?'”

Linda Vreeswijk, Test Expert bij Polteq

Freddy de Weerd, Trainer en coach bij Polteq

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook bellen:

+31 (0) 33 277 35 22 (Nederland)
+32 (0) 16 39 48 04 (België)

  Uw gegevens gebruiken wij alleen voor een correcte afhandeling van uw vraag. Lees voor meer informatie onze privacyverklaring.

  Hoe wij dat doen?
  Lees meer
  Focus
  Focus
  Vakmanschap
  Vakmanschap
  Kennisdeling
  Kennisdeling
  Persoonlijk
  Persoonlijk
  Lokaal
  Lokaal
  Oprecht
  Oprecht
  Plezier
  Plezier
  Meer
  Deze website is gerealiseerd door Webheads.

  Neem contact op!